Kastellet kort

København Ø Kastellet – kort på Krak

Kort over Danmark. Opdag lokale forretninger, find venner og familie, se historiske luftfotos, gadefotos og meget mere.

Kastellet kort | København

Kastellet i København, er en af de bedst vedligeholdte befæstninger i Nord Europa. Den er konstrueret i en pentagon form med bastioner i hjørnerne.

Kastellet – Vælg rute – Find vej i

Vælg rute – Find vej i

Kastellet. 2100 Kbh Ø. Hent turfolder · Hent kort med alle poster; Besøg klubben: Kastellets Venner og Lyngby OK · Mere information.

Find vej i Danmark – er en forenklet udgave af orienteringsløb – en slags skattejagt, der bringer dig gennem skoven, parken eller byen på jagt efter poster. De danske orienteringsklubber har tegnet kort og sat poster ud over 200 steder i landet. Giv dig selv og dine venner eller familie en sjov udfordring og lær at finde vej i naturen. Print kortet, find vej til posterne og registrer dem på findveji.dk – så er du med i vores Hall of Fame.

Kort over Kastellet med omgivelser – Kbhbilleder.dk

Originalmateriale: Kort. Fotograf/skaber: Ukendt. Licens: Ikke beskyttet af ophavsret – Public domain. Samlingens navn: Kort og tegninger.

Fotograf/Skaber: Ukendt, Københavns Stadsarkiv

Kort over Kastellet – Kbhbilleder.dk

at bruge sidstnævnte kort til at gå ruten igennem med. Det er bedst at begynde ved stop #2 og derfra tage punkterne i rækkefølge, men du kan også vælge visse …

Fotograf/Skaber: Ukendt, Københavns Stadsarkiv

Byvandring 4: Kastellet

Microsoft PowerPoint – Tur 4_Kastellet

Find vej i Kastellet’ er en anderledes tur i det historiske Kastel – en skattejagt, hvor gevinsten er sund … Bogstaverne danner tilsammen en kort sætning.

Find vej i Kastellet

En side om Kastellet, Citadellet Frederikshavn i København og foreningen Kastellets Venner & Historiske Samling.

Vej til Kastellet i København med Jernbane, Bus eller Metro?

Keywords: kastellet kort