Vigo skat

Skat og moms – Brug for hjælp – REMA 1000 med Vigo

Skat og moms – Brug for hjælp

Skal jeg betale skat af mit honorar? Ja, som Vigo-indkøber skal du betale skat af honoraret, som du modtager ved at levere varer via REMA 1000 med Vigo.

Skal jeg betale skat af mit honorar? Ja, som Vigo-indkøber skal du betale skat af honoraret, som du modtager ved at levere varer via REMA…

Vejledning til oplysning af honorarer og udgifter via REMA …

Husk at REMA 1000 med Vigo ikke kan rådgive om skat, så hvis du har problemer med indrapporteringen, skal du kontakte Skattestyrelsen.

Skal man betale skat af de penge, man tjener på Rema 1000’s …

Du kan læse det linket under. Det er forskel hvad du laver, og hvor gammel du er. REMA 1000 med Vigo & SKAT Held og lykke.

Om Vigo – REMA 1000

REMA 1000

Discount til døren · Første levering er gratis · Hurtigt og billigt · Varer til døren fra din lokale REMA 1000 · Intet minimumskøb.

60-dages-reglen for skattefri kørselsgodtgørelse – Skat.dk

En medarbejder kan få skattefri kørselsgodtgørelse af sin arbejdsgiver for 60 dages kørsel mellem sit hjem og en arbejdsplads inden for en forudgående …

Denne side er din adgang til skat.dk

Skattevæsnet har droppet Mobilepay-løsning til deleøkonomi

Skattevæsnet har droppet Mobilepay-løsning til deleøkonomi | fyens.dk

23. jan. 2020 — En af dem er Rema 1000’s indkøbs-app Vigo, hvor 100.000 danskere nu … vil gøre det nemmere for Vigo-brugerne at betale den korrekte skat.

– Det er gode nyheder, lød det fra skatteminister Karsten Lauritzen (V), da han i 2017 annoncerede et ”strategisk samarbejde” med den mobile betalingstjeneste Mobilepay.Mobilepay, der ejes af Danske Bank, skulle sammen med skattemyndighederne udvikle en løsning, så det blev nemt for danskerne at be..

REMA 1000 Danmark – KÆMPE NYHED! Den 25/10 lancerer …

Tjenesten hedder Vigo, og er Danmarks nye indkøbs- og udbringningstjeneste, … Man skal selv indberette til SKAT, hvad man tjener på Vigo.

Hjælp og vejledning til system og reformramte. | Hej med jer.

Hjælp og vejledning til system og reformramte. Offentlig gruppe | Facebook

Med Rema 1000 Vigo ? … Husk at det du handler for andre med vigo rema app. … skat ville vudere at du ikke tjeber noget pga, transport udgifter.

Hej med jer. Jeg har et Spørgsmål. Håber i kan svare på😊Er der nogle der ved om man må handle for andre? 🤭Med Rema 1000 Vigo ? Jeg er på…

Vigo.dk ApS – CVR API

8. jun. 2021 — Danske selskaber i den norske REITAN AS koncern hæfter solidarisk for skat af koncernens sambeskattede indkomst i Danmark. REMA 1000 Danmark A/S …

Over 1 gratis billeder for Ria De Vigo og Galicien – Pixabay

1 Gratis billeder af Ria De Vigo. Lignende billeder: galicien vigo spanien skat atlanterhavet ferie sol horisont solnedgang · Galicien, Ria De Vigo, Vigo, …

Find billeder for Ria De Vigo. ✓ Gratis til kommerciel brug ✓ Kræver ikke oplysning om ophavsret ✓ Ingen copyright

Keywords: vigo skat, rema 1000 vigo skat